Hamacul nostru este realizat in intregime manual (produs 100% hand made)


Din toamna anului 2003 realizam hamace hand made, impletite din snur. Din 2006 prezentam produsele realizate prin intermediul acestui site, fiind primul site din Romania care ofera doritorilor hamace hand made, confectionate la noi in tara.

In aceasta perioada, pentru anul 2012 va propunem hamace din snur crosetat de polipropilena cu miez continu de fibra. Folosim snururi cu grosimea de 3 sau 4 mm intr-o paleta posibila de peste 10 culori si nuante.


Desi la aceasta ora avem cateva configuratii sa le zicem standard, modul de lucru manual ne permite sa adaptam fiecare produs in functie de specificatiile doritorilor. Desigur exista limite dar va asiguram de straduinta noastra ( e greu sa ajungi la perfectiune). 

Cateva date tehnice pentru configuratii obisnuite: - toate hamacele au lungimea* de aproximativ 210 cm. Lungimea este o dimensiune aproximativa determinat de faptul ca in functie de forta de intindere la care este supus hamacul in timpul masuratorilor, aceasta poate varia cu + / - cativa cm. 

Lungimea se refera la distanta cuprinsa intre cele 2 sipci de lemn de la capetele suprafetei de intindere. -latimea hamacelor : 80cm si 110cm;

Latimea hamacelor este data de dimensiunea sipcilor de lemn de la capetele hamacului. Sipcile de la capetele hamacului sunt din lemn masiv de diferite esente, de obicei stejar.Hamacele impletite cu nod sunt produsele care ne-au consacrat desi putem realiza si hamace impletite fara nod si hamace de panza.

Recomandam acest tip de hamac, fiind foarte usor de intretinut, poate fi ancorat primavara si strans toamna, este rezistent, marimea ochiurilor isi pastreaza simetria si ceea ce consideram noi important, este un tip de hamac sigur in exploatare. 

Pentru o eventuala comparatie mai ampla intre cele 3 tipuri de hamace va rugam sa ne contactati pe e-mail si va vom face o prezentare in paralel.

Daca sunteti ineresati de produsele noastre va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail sau telefon si va promitem un raspuns in cel mai scurt timp posibil (de obicei in 24 de ore pe mail). 

Transmiteti-ne asteptarile dv. de la un astfel de produs si vom incerca sa-l realizam in conditiile descrise de dv., fara a avea pretentia perfectiunii.


Informatiile pe care le prezentam in cadrul site-ului va rugam sa le considerati informatii generale (dar reale) despre produsele noastre.

Informatii legate de caracteristici tehnice, dimensiuni, rezistente, mod de utilizare si intretinere si preturi vor fi furnizate individual fiecarui client in parte pe masura ce stabilim configuratia finala a hamacului realizat.

Ne asumam calitatea produsului realizat pentru dumneavoastra.

Pe aceasta pagina va prezentam cateva imagini generale ale HAMACULUI nostru, urmand sa adaugam si altele in scurt timp.

Hamac snur 4mm crem

Hamac snur 3mm albastru

Hamac snur bbc 2mm

Hamac snur rasucit 3,5mm

Hamac snur bbc 2mm

Hamac snur 4mm bordo

Hamac si suport decorative

Hamac impletit fara nod

Hamac impletitra cu nod in detaliu

Variante culori posibile

Cateva culori dintre cele mai solicitate

Hamac de pinza (in curand)