Profil Comercial
Sau cum intelegem noi sa facem comert!

  • Avand in vedere ca aceasta activitate este de fapt un hobby si mai apoi o afacere, constrangerile de ordin comercial sunt depasite de dorinta de a oferi un produs de calitate.
  • Nu avem stabilit un target de vanzari, situatie in care preluam o comanda doar daca avem certitudinea ca putem realiza un produs cel putin apropiat de specificatiile dv. - este greu sa atingi perfectiunea.
  • Chiar daca am prezentat in cadrul site-ului cateva produse realizate de noi, va invitam sa ne transmiteti asteptarile dv. de la un astfel de produs si o descriere a acestuia in viziunea dv. Preferam o discutie mai ampla in faza de definitivare a produsului pe care doriti sa-l achizitionati decat sa cautam explicatii (inutile) dupa ce primiti produsul.
  • Desi in aproape 10 ani de activitate nu am avut situatii de retur, ne angajam la inlocuirea produsului sau la returnarea sumei platite, in conditiile in care hamacul nu este in conformitate cu specificatiile convenite de ambele parti.Pentru comenzi

Pentru a putea discuta de realizarea unui hamac va rugam sa ne transmiteti dimensiunile dorite si o greutate la care ar trebui sa reziste, ori sa ne transmiteti la reperele de contact inaltimea si greutatea persoanei care va folosi hamacul si va vom face noi o propunere de configuratie optima.

Conditii de livrare

De obicei hamacele sunt transmise sub forma coletelor cu plata ramburs prin intermediul Postei Romane sau firme de curierat rapid. In cazul transmiterii coletelor cu Posta Romana contravaloarea serviciilor de transport vor fi incluse in valoarea rambursului (Ramburs= pret hamac + pret posta). Aceasta suma este intre 15 si 20 lei, functie de greutatea coletului si de distanta de livrare. Predarea coletului se face in medie in 3-4 zile de la depunerea acestuia la oficiul postal. 

In cazul transmiterii coletelor cu firmele de curierat rapid, serviciile de livrare va vor fi facturate direct de acestea. La curier se va achita contravaloarea hamacului si contravaloarea serviciilor de curierat, separat. Valoarea serviciilor firmelor de curierat difera. Predarea coletului la destinatar se face in 24 de ore de la preluarea acestuia de curier.

Indiferent de varianta de transmitere aleasa, avem nevoie de o adresa postala exacta si un numar de telefon pentru contact. 

In functie de modelul de hamac realizat pentru dvs., odata cu confirmarea transmiterii coletului, va vom transmite pe mail un text cu o serie de informatii, respectiv "Instructiuni de folosire" sau "Ghid de utilizare", informatii pe care va rugam sa le parcurgeti cu atentie de la un capat la altul cel putin odata.Conditii financiare si preturi

Dat fiind faptul ca marea majoritate a produselor noastre sunt unicat, in continutul site-ului nu veti gasi preturi. Acestea se stabilesc functie de configuratia finala hamacului pe care convenim sa-l realizam pentru dvs.

Configuratie hamac standard : lungime aproximativ 220 cm, latime 110 cm. Dimensiunile se refera la suprafata de intindere, respectiv la suprafata cuprinsa intre cele 2 sici de lemn. Lungimea totala a hamacului standard este de aprox 330 cm. Hamacul este confectionat din snur crosetat de polipropilena, cu miez continuu de fibra, cu grosimea de 3 mm. Sipcile de lemn folosite sunt de esenta tare (fag sau stejar).

Pret hamac standard : 150 lei.
Pretul nu include costurile de transmitere, respectiv costurile cu firma de curierat.

Reduceri de preturi se ofera pentru colaborari ce implica achizitii de peste 5 buc hamace/model convenit.

Formalitati: 
Functionez cu statut de PFA - neplatitor de TVA.
CIF : 19944948 . ORC : F04/ 54 / 2006